diumenge, 8 de juny del 2014

NOSALTRES LES DONES

Publicat el Periodico.cat

Tres homes violen i cremen una dona discapacitada a l'Índia

Les forces polítiques van reclamar un càstig exemplar per als culpables del crim


Dissabte, 7 de juny del 2014 - 17.47 h
Una dona amb discapacitat psíquica va ser violada i cremada viva per tres homes a l'estat de Tripura, al nord-est de l'Índia, han informat avui mitjans locals.
El succés va tenir lloc dijous a la nit a Harina, una localitat al sud de l'estat, i la dona, Alorani Deb, tenia 42 anys i dos fills, va dir un portaveu de la policia en declaracions recollides per l'agència local IANS.
Les principals forces polítiques d'aquesta regió de l'extrem oriental de l'Índia, entre elles el Partit Comunista, que governa a l'estat, van reclamar un càstig exemplar per als culpables.

Denúncies per inacció policial

Els últims casos de violacions a l'Índia van tenir una àmplia repercussió internacional i van suscitar una intensa polèmica dins del país per les denúncies d'inacció policial, en especial el de dues adolescents penjades en un arbre després de ser violades en grup.
Les informacions sobre violacions en el país asiàtic apareixen cada dia en els mitjans de comunicació, fruit de la consciència creada per la violació en grup i mort d'una estudiant universitària a Nova Delhi el 16 de desembre del 2012.
Aquesta violació va generar protestes i va obrir un debat sense precedents sobre la situació de la dona al país, cosa que va portar el Govern a endurir les lleis contra els agressors sexuals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada