dilluns, 16 de juny del 2014

la ONU (nacions unides?????)

Vagi per endavant que aquest bloc no milita enlloc, els ho aclareixo perquè vostès, que no en pensen una de bona, encara creuran que elsgustosreunits.cat rep beneficis crematístics, JA!!! voldria ser jo kabaretera si tingués subvencions!!!!!

Però el tema de l'article s'ho val.

publicat al singulardigital.cat






Diumenge, 15.6.2014. 13:17 h

Cal aturar que un homòfob esdevingui president de l'Assemblea de l'ONU

Des d’ERC hem presentat una iniciativa parlamentària (PP i PSOE s’hauran de retratar) per tal d’evitar que el   Ministre d’Afers Exteriors d’Uganda esdevingui el  President de l’Assemblea de l’ONU. No ho pot ser mentre aquest país mantingui la Llei contra l’Homosexualitat que condemna  les persones a penes de fins a 14 anys de presó per mantenir relacions sexuals amb una persona del mateix sexe o amb  cadena perpètua si són reiteratius o si es constitueixen en parella estable. La perversió de la llei arriba fins al punt d’establir com a delicte la no denúncia de l’homosexualitat per part de la família i amics.
Malauradament, el retrocés que estan patint els drets de les persones homosexuals a determinades zones del món és molt preocupant. Tant com la passivitat dels països més civilitzats davant de la barbàrie. A Nigèria, una llei similar a la ugandesa, que arriba també a establir com a delicte amb una pena de deu anys de presó per qui defensi les persones homosexuals o transgènere, ha provocat una autèntica cacera de bruixes que es concreta amb l’aprovació de llistes negres, acusacions i maltractaments a les persones i col·lectius LGTBI arreu del país.
No ho podem permetre i s’han  de prendre mesures a nivell europeu (en alguns països europeus, sobretot de l’Est, la situació és molt  preocupant) i a nivell internacional. Contràriament, designar com a President de l’Assemblea de l’ONU, l’organització institucional que més ha de vetllar pel compliment de la Declaració Universal dels Drets Humans, és legitimar –ni que sigui passivament- el seu ugandès  i les  polítiques homòfobes que encapçala.
Què diria la comunitat internacional si, enlloc d’un homòfob, s’elegís un antisemita com a president de l’Assemblea de l’ONU?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada