diumenge, 4 de maig del 2014

SOSÍGENES D'ALEXANDRIA







Què no saben qui és Sosígenes d’Alexandria? Doncs ja va essent hora, no? Amb la importància que té aquest astrònom i matemàtic, però no s’amoïnin, que servidora els ho dirà tot seguit, doncs, sense anar més lluny, fa hora i mitja que sé qui és.

Doncs bé, aquest senyor és qui, per ordre de l’emperador Juli Cèsar (que per aquest bloc sempre tindrà la cara del Marlon Brando), va posar ordre al calendari i van tenir la pensada del 29 de febrer, bé sembla que en principi els desquadrava entre el 23 i el 24 de febrer, però desprès va quedar en el 29, millor consulten la wiki aquí i aquí que el tema és molt complicat per una servidora, hi ha càlculs, algoritmes i coses d’aquestes que fan ballar els ulls.

Com de ben segur ja deuen haver anar a la wiki, i per tal que aquesta entrada tingui una mica de prestància i sembli que m’ho he currat, bé..... no ho sembla,  m’ho he currat, què carai!!! com podran observar, i és que jo per vostès uquefaccifarta.

Van néixer el 29 de febrer:

Lord Byron 1692



- SEMPRE HI HA UN ENTREBANC ENTRE NOSALTRES I ALLÒ QUE PENSEM ÉS LA NOSTRA FELICITAT

- SOLAMENT SURTO PER RENOVAR LA NECESSITAT D'ESTAR SOL
Gioachino Rossini 1792
Petite messa solennelle


Balthus 1908
gat i noia

Van morir el dia 29 de febrer:







Lluís I de Baviera 1868







Ramón Casas 1932




Santoral:

Ah! I també el 29 de febrer, entre d’altres, és Santa Tararia. Ho lamento però no hi ha imatges, de ben segur perquè deu ser una santa de segona, natural!! si tenim en compte que el seu sant és cada quatre anys, però si treu el cap en aquest bloc és a causa del seu nom tant musical: tararí, tararí, Tararia (ho sé, és molt fàcil i molt dolent, però no me ne pogut estar)


I el que no hem d'oblidar mai dels mais: Gone with the Wind (Allò que el vent s'endugué) va obtenir deu (10) Òscars, ai! qui pot oblidar allò de: "No, señorita Edcatlata", un modestet homenatge a Hattie McDaniel i la seva dobladora, Carme Robles.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada