dijous, 8 de gener del 2015

CHARLIE HEBDO

Servidora no tenia intenció de parlar sobre aquest...... (no sé com dir-ne), ja que em sembla evident el rebuig. Manifestar-ho públicament, encara que sigui en un bloc tant insignificant com aquest em genera un sentiment d'oportunisme i de vergonya oportunista, sobretot considerant que aquest bloc ni pinta ni dibuixa.

No obstant sí entenc que els ninotaires i col.legues de la publicació Charlie Hebdo hagin mostrat els seus sentiments. Evidentment no els he vist tots, però sí una bona mostra i els en porto dos perquè han entès l'abast polític que aquest fet tindrà, primerament i directe a França i de retruc, probablement a la resta de països. 

Si els dic això és perquè servidora el que íntimament és demana és: què passarà ara amb tots els àrabs assimilats a França? Com influirà en la convivència del dia a dia? Quedarà aquí o tindrà repercussions de caire xenòfob entre persones anònimes, veïnes fins a dia d'avui? Bé...... aquestes són les preguntes que aquest bloc és fa des d'ahir.Marine Le Pen


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada