diumenge, 16 d’agost del 2015

TORNE-M'HI





de nou.







Torne'm a ser aquí, ja podem veure que li hem canviat la cara al bloc i més val que els agradi perquè desprès del que em va costar decidir-me per un aspecte o un altre ara no el tornaré a modificar fins qui sap quan.... que servidora té molta feina i no com vostès que s'estan aquí mirant aquest bloc carregat de frivolitats, però bé... si estan llegint aquesta entrada, més aviat els haig de donar les gràcies.

I és que ens agraden les frivolitats, sí ho admeto, i com més kavareteres millor, i per estrenar-nos en aquesta nova etapa que millor que deixar-los un video de la MESTRA, la INSUPERABLE, aquella que si ara s'hagués de guanyar-se les garrofes no sé com s'ho faria, amb la passa de puritanisme i carrincloneria cinematogràfica que ens envaeix.

Senyores i senyors, amb tots vostès: MAE WEST cantant LIGHT MY FIRE molt bona cançó del The Doors - any 1972, un dia li farem un homenatge com es mereix, avui solament és un regal per vostès que són fidels  a aquest bloc i dir-los: celebro retrobar-los de nou.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada