dilluns, 28 de juliol del 2014

ABLACIONS

Ai! senyors, si és que no hi ha vacances que no hagi de tornar a corre-cuita xq hi ha una notícia que em fa aixecar la cella i dir, eh! que passà.

Publicat a Llibertat.cat

IRAQ- SÍRIA
El califa de l'ISIL ordena mutilar els genitals de totes les dones de la zona que controla

Abu Bakr al-Bagdadi afirma (en un comunicat que encara no ha estat autentificat) que cal que es practiqui la mutilació genital a totes les dones com es feia antigament amb la intenció de tenir cura de la societat musulmana i evitar "l'expansió del llibertinatge i la immoralitat" entre les dones

24/07/2014 Internacional
El líder del grup jihadista ISIL, Abu Bakr al-Bagdadi, va ordenar practicar l'ablació a les dones del "califat" musulmà proclamat per la seva organització, a l'Iraq i Síria. El comunicat de l'Estat Islàmic, té data del passat 11 de juliol i està signat per la Comissió Legal de l'Estat Islàmic de l'Iraq i el Llevant (ISIL). Aquest Estat Islàmic va establir fa poques setmanes un califat que s'estén des de la província de Diyala, l'Iraq, a Alep, Síria. Al comunicat  (que encara no ha estat autentificat) s’anuncia que aquest ordre "és d'obligat compliment a totes les localitats i regions" sota el seu control.
L'ISIL justifica l'ablació basant-se en el seu afany per "cuidar" a la societat musulmana i evitar "l'expansió del llibertinatge i la immoralitat" entre les dones. Per aquests motius, exigeix que es practiqui la mutilació genital femenina. Fins i tot Abu Bakr al-Bagdadi va posar com a exemple un "hadiz" (dit) del profeta Mahoma, que explica una trobada que va tenir un dia amb una dona que es va queixar que li haguessin fet l'ablació i ell li va respondre que la mutilació genital era bona per a ella.
L’ISIL rep ajuda militar i econòmica de Turquia (Estat membre de l'OTAN) especialment en la seva lluita contra els Kurds de Síria i Iraq (on ja fa anys que moltes dones que  es neguen a ser mutilades genitalment).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada