dimecres, 13 de juliol del 2016

NO TOT ENS HO HEM DE CREURE







Abans d'iniciar aquest comentari ja els demano disculpes, ja que no posaré cap nom i hauran de confiar en allò que els dic.

De blocs que parlen sobre Barcelona n'hi ha forces, sobretot d'aquells que parlen de la història passada o més recent de la ciutat, però n'hi ha un especialment que gaudeix de força anomenada i que passa per ser un bloc seriós i documentat i que fins i tot el segueixen diverses institucions de la ciutat.

Bé, no fa pas gaire aquest bloc va fer una entrada referent al cinema Gayarre del barri de Sants (avui desaparegut). Com era el cinema que de sempre havia tingut més aprop m'hi vaig interessar molt (per tal que es facin una idea, servidora no havia ni de baixar de la vorera per anar al cinema, el teníem tant aprop que mai dèiem: "anem al Gayarre", sinó que dèiem: "anem aquí al costat"). La meva sorpresa va ser la foto que il.il·lustrava el comentari dedicat a aquest cinema, ni de lluny aquella foto corresponia a aquell cinema, A part, alguna que altra inexactitud no gaire important.

A l'apartat de comentaris, un senyor en va deixar un que tampoc s'adeia amb la realitat. Tot seguit, també vaig fer-ne un, de comentari on assenyalava que la foto no corresponia a la ubicació del cinema i on explicava, amb força detalls l'estructura del Gayarre i les causes per les quals no es podia fer un pàrquin, tot això més aviat amb la voluntat que un bloc que ja ha aconseguit un cert prestigi pogués mantenir-lo.

Bé... servidora no esperava que ningú es poses amb contacte amb mi, però si que després d'unes explicacions tant detallades, l'administrador del bloc s'assessoria, esmenaria la foto, etc... però no, talment com ho va fer, talment ho ha deixat.

I vostès, amb raó, es demanaran per què els ho explico, això, doncs mirin per a res amb concret només per dir que no tot, encara que tingui molta notorietat, ens ho hem de creure.

Aquesta sí és la façana on s'ubicava el cinema Gayarre al barri de Sants:






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada