divendres, 29 de juliol del 2011

440 CLÀSSICA


Aquest bloc està content-content, aquest mes de juliol ha sortit una revista dedicada a la música clàssica i l'òpera, això per si sol ja és una bona notícia, el que la fa millor (la notícia) és que la revista és en català i allò que fa la peculiar, doncs que l'edita la gent d'Enderrock, que servidora deconeixia que tinguessin veleïtats tant líriques.

A més a més 440 Clàssica neix desencomplexada, sense timideses. Ben editada, amb continguts que interessen i evidentment essent el primer número, prioritzen la gent de casa, i junt amb aquest primer número un video documental de Jordi Savall, amb subtítols amb català. Honestament, m'ha agradat i ja li he encomenat al meu quiosquer de capçalera que estigui a l'alerta el proper trimestre i me la guardi, ah! perquè la revista és trimestral i val solament 6'00 €, i que són 6'00 € en el decurs d'un trimestre? doncs dos eurets al mes, assumible, no? clar que, malhauradament, potser hi ha algu que no es pugui permetre aquesa despesa, aquest bloc també és conscient que de vegades sí va d'un euro, però si no és el cas, doncs, facin-li un cop d'ull.

Ah! i a més a més els d'Enderrock han penjat a la seva web un video de l'Orfeo ed Euridice de Gluck programada al Festival de Perelada d'enguany, amb escenografia de la Fura.


ai!ai!ai! (queixa), tornen les calors........ aquest bloc té previst passar els propers dies sota una morera, en cura de paliatius calorics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada