dimarts, 26 d’agost del 2014

LA FESTA MAJOR......

.....del meu poble, Sants, que la gran Barcelona s'entesta a dir que és un barri seu, però bé..... no entrarem en conflicte ara.......

Doncs bé, aquesta reportera de vostès, aquest vespre ha sortit a cobrir la informació de la festa major i ooooh! hi hagut una sorpresa. Els poso en antecedents.

La festa major de Sants, no ens enganyem, no és una festa lluïda i servidora per vici surt tots els anys a fer un tomb i sempre troba el mateix, però enguany a la Pl. d'Osca han trencat la guardiola i han fet festa grossa. 

I perquè vegin que sóc una reportera que va a per nota, els diré que he voltat des el llindar del barri de la Bordeta fins a tocar l'Av. Madrid, en aquest punt s'hi ha afegit el meu amic Daniel, que també és del barri i que avui hem fet un extra i enlloc d'anar el  teatre hem fet un via crucis festeru, doncs bé.... honestament, és el meu barri però no sabria dir quin carrer és el menys inspirat, fins hi tot en un, no diré el nom, cantaven canción melódica; el Daniel ho ha sentit amb molta resignació i és que l'home tot el que no sigui rock dur o balada rokera no s'hi troba. Finalment, Dani el rocker, s'ha deixat aconsellar i hem tret el cap a la Pl. d'Osca (servidora ja sabia el pa que s'hi donava) i..... allà sí hi havia ambient de festa major. Els organitzadors s'han portat una companyia d'actors i actrius travestis per animar + un duet de noies amb cançons boogui-boogui + un grup que ha ballat a ritme de Proud Mary, el chacacha del tren, sense oblidar Queen i Boig per tu, creguin-me feia anys que no veia un carrer tant animat, no cal dir que qui passava s'hi quedava.

Servidora per elsgusosreunits.cat - Sants.

La prova gràfica, i els videos originals (ó gairebé) de les cançons que hem sentit a la Festa Major






no cal di res, ella té prous mèrits
Proud Mery
Dedicat al meu amic Ju, que diu que 
li agrada viatjar en tren
a veure, això o l'alternativa és El Consorcio, 
està clar, no? a més
se'ns informa que aquests dos cantants ho 
havien estat de la Sonora Matancera, tot dit.
ell també en va fer de mèrits
què dir?
 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada