dissabte, 24 de maig del 2014

LONE STAR


 
Benvolguts i benvolgudes visitants d’aquest bloc, elsgustosreunits.cat té males influències i ha entrar en una vena retro que frega la caspa, però esperem que sigui  només una febrada passatgera, un mal moment i que no acabi esdevenint un mal pas irrecuperable, però bé, a la rebotiga, servidora, ja té un manat de música més idònia amb els seus gustos actuals.

Però passa que el grup Lone Star fa temps que demana aparèixer en aquest bloc que és de tots vostès (de res) i honestament, crec que s’ho mereix.

Fem història. L’avantatge de tenir un germà més gran, com és el cas d’una servidora, és que quan una obre els ulls en aquesta vall de llàgrimes ja té un grapat de música a l’abast, si a més a més el germà és un noi/home/senyor de possibles i no com la germana del germà, que sempre està a l’última pregunta, doncs esdevé que  el primogènit va comprant música (és a dir és gasta els calarets) i la petita , fa d’esponja i quan arriba a gran ja té mitja feina feta en termes musicals.

Bé.... doncs R. era un fan dels Lone Star i mentre avui el meu cervell estava pensant (és un dir) en coses frívoles però interessants he recordat aquest grup. En el seu moment, creguin-me, era de lo milloret.

Pensin que mentre buscava i feia la tria per internet he trobat unes coses inerrables.

En aquesta pàgina, que no és la oficial, trobaran informació.


Satisfaction
Comprensión

Nuestra Generación
Los Domingos
It's a man's man's world
mi calle
my sweet Marlene
Río sin fin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada