dilluns, 13 de gener del 2014

M A Numminen




Què no saben qui és Mauri Antero Numminen, nat el 12 de març de 1940 a Finlàndia? M’ho diuen de debò que no saben qui és? oooooooooh!, és que servidora ha d’estar pet tot, eh!.

Aquest senyor diu que canta, és compositor, productor i fa un munt d’anys que està en això de la música, i ell, que és molt finès i fi (disculpin, és molt fàcil, ho sé), doncs no para en barres i ho ha cantat tot, però, tot-tot, no s’ho creuen? Com són..... a sobre que tinc cura de la seva estultícia dubten d’allò que els dic.

Doncs mirin......















I ara què, s’han quedat amb un pam de nas, oi?

Ah! que vostès no saben finès, doncs ja toca, no.......  (ai, senyor que farem d'aquestes visites) 

Els deixo la seva pàgina personal per si volen fer una visita: http://www.manumminen.com/en/main


Semblances:



Mauri Antero Numminen
Alan Bates (l'enyorat)
gairebé que em dona un ensurt
 
 .........................

Els haig de confessar que aquest bloc és molt desgraciat, perquè servidora no surt a la xarxa a la recerca de “cuoriositats”, no-no, servidora surt a la recerca de valors segurs, de coses sèries, però, patapam!!! ensopega amb aquestes coses i que haig de fer...... doncs col·laborar amb la cultura, la de vostès i la meva, ara no podrem dir mai més que no sabem qui és Mauri Antero Numminen, i a més a més és podran anotar un tanto en un sopar, però en un sopar amb força colla, quedaran com uns fantasmes però, cultes, uns fantasmes cultes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada