divendres, 22 de juliol del 2011

LUCES DE BOHEMIA

Luces de Bohemia
Ramón María del Valle-Inclán
Direcció
Oriol Broggi
Intèrprets
Lluís Soler
Xavier Boada
Màrcia Cisteró
Manel Dueso
Camilo García
Marissa Josa
Jordi Martínez
Jacob Torres
Espai
Oriol Broggi i Sebastià Brossa
Il·luminació
Pep Barcons
Vestuari
Berta Riera
So
Jordi Agut
Ajudant de vestuari i sastressa
Annita Ribera
Tècnic
Guillem Gelabert
Regidor
Marc Serra
Ajudants de direcció
Ferran Utzet i Joan M. Albinyana
Fotografia
Bito Cels
Una producció de La Perla 29 amb la col·laboració del Grec 2011 Festival Barcelona.


En unes de les primeres entrades d’aquest bloc vaig parlar de la productora teatral La Perla 29 i després de veure aquesta Luces de Bohemia refermo les meves simpaties cap aquesta productora.
Si encara hi son a temps, vagin a veure-la, sens dubt,e i esperem que trobin localitats; ahir dijous estava ple de gom a gom.
I no sé si cal afegir res més, honestament, si clar..... ja sé que puc afegir el de sempre: els actors, la direcció, el vestuari, però..... no sé si cal després que els l’hagi recomanada vivament.
Oriol Broggi ha sabut esprémer  totes les possibilitats dels actors i les actrius, els quals, llevat de Lluís Soler (Max Estrella) i Jordi Martínez (D. Latino de Hispalis), fan dos, tres i quatre personatges, i a tots ells, l’elenc d’interpretació sap donar el to adequat i cap d’ells (i elles) decep.
Evidentment, si remirem hi trobarem petites coses, però que superan abastament el conjunt de la producció, inclosos els vestuari, les llums, els so......
Ah! I sobretot, l’estímul que representa un text de Valle Inclan, on no cal badar perquè cada frase, rèplica o parlament té un motiu de ser.
Els recordo que els de LaPerla29 tenen la seu artística a la Sala Gòtica de la Biblioteca de Catalunya, els jardinets que van del c/del Carme al c/Hospital

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada