dissabte, 24 de març del 2018

DONALD TUSK


Sr. Donald Franciszek Tusk,

Habitualment a Catalunya encapçalem les cartes amb un “Benvolgut o Benvolguda”, és una mostra d’afecte, però a vostè no li puc fer aquesta deferència i ja imagina perquè.

El dia 21 d’octubre, quan al President de Catalunya, Carles Puigdemont, seguint el mandat del referèndum del dia 01 d’octubre volia proclamar la República, vostè , aquell dia 21 d’octubre va fer una crida pública i directa al nostre President demanant-li que no ho fes, però aquell missatge elidia més que mostrava, les seves paraules i la seva actitud (la de vostè) donaven a entendre que hi havia possibilitat de negociació amb l’Estat espanyol, sense dir-ho (vostès els polítics són molt astuts) insinuava que des Europa s’hi estava treballant.

Desconnec perquè el President de Catalunya va creure les seves paraules Sr. Tusk, el que si sé i conec és la repercussió d’aquella crida i el que s’ha esdevingut posteriorment fins a dia d’avui. Ara a Catalunya, el seu Poble i els seus Dirigents enS han passat tantes coses que gairebé ningú es recorda de vostè i de la ressonància de la seva crida.

Desprès Espanya li pagà amb el Premi Princesa de Asturias i amb això sembla que vostè en va tenir prou. A l'Estat Espanyol vostè li va sortir baratet, no així els contribuents ja que part d'aquest premi surt de l'erari públic.

Diuen que vostè segueix essent el President del Consell Europeu, però se’l veu poc i se l’escolta menys. Espero i desitjo fins el moll de l’os que vostè s’hagi penedit d’allò que va fer el dia 21 d’octubre de 2017; que aquesta data no se li oblidi mai a la vida i visqui la resta dels seus dies rememorant la gran mentida que va fer creure al President i al poble de Catalunya.

Visqueu molts anys


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada