dissabte, 23 de gener del 2016

BOLICHE CINEMES

Av. Diagonal, 508 - Barcelona - www.bolichecinemes.cat


Els cinemes Boliche, de fa uns mesos s'ha afegit al circuit de cinemes que projecten òperes i ballets, tant en diferet com en directe, hi ho fet d'una manera discreta, però que gràcies al boca/orella els qui en som aficionats i aficionades, mica en mica, ens anem assabentant.

I vostès es demanaran: i perquè el Boliche sí, i altres cinemes no han tingut entrada en aquest bloc? doncs ben senzill per què són diferents. Tant l'Alfons Mas, responsable dels cinemes, com l'Adela Tortosa responsable de la secció d'òpera i ballet els agrada l'òpera i això ja és un què. Són persones atentes que no deixen el públic desatès i patidores, en el ben entès que si hi ha cap dificultat en la transmissió no ens deixen allà asseguts sense explicacions, com sí passa en d'altres sales, sinó que  ens expliquen què passa i que s'està fent per resoldre les eventuals dificultats, sortosament per aquest tema hi han hagut d'intervenir ben poques vegades. 

Aquest ja podria ser un bon motiu, sentir que no només servim (el públic d'òpera) per fer calaix i prou tot i que també, però un dels més importants, per els temps que corren, és l'import de la localitat, sensiblement més econòmic que d'altres cinemes obtenint les mateixes prestacions, bona pantalla, bons seients (recordin que hem d'estar una mitjana de tres hores asseguts) i finalment la ubicació, segur que tothom té un metro o un autobús que el deixa ben aprop i no ha de patir per la tornada a casa.

I si hi ha cap de vostès que es vol iniciar en això de l'òpera aquest és un bon espai per començar.


PS - No siguin així, home (o dona) que vostès no en pensen una de bona, aquestes alçades ja haurien de saber que aquest bloc no accepta publicitat ni prerrogatives de cap mena. És que els ho haig d'aclarir tot, eh! Ai! senyor.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada