dimecres, 2 de juliol del 2014

KATHLEEN FERRIER





Lectores i lectors d’aquest bloc (si és que desprès de l’entrada anterior encara en queda cap), avui els porto aquesta contraalt que si no els agrada vol dir que aquest no és el seu bloc (el de vostè); a més a més és una sol·licitud.

Veuran, servidora té amics i amigues (d’ambdues coses, pocs) i un bon amic està ben enamorat de la Kathleen Ferrier [home (i dona), no és poc negar que era wapa], i quan troba un moment no s’està de fer-ne elogis, què quina veu, què que bé canta, què era maca, jo el deixo dir no goso comentar-li que servidora fa anys que va descobrir aquesta cantant amb la segona de Mahler dirigida per l’Otto Klemperer (de res), i és que el veig tant emocionat que en sap greu. Bé doncs aquí està, no solament per complaure un amic sinó també perquè és una cantant que s’ho mereix, ja m’ho sabran dir.

Això em fa pensar que podria obrir un nou capítol a aquest bloc, i és el de peticions no cal que sigui de música, vostès sol·licitin i encabat ja veurem. NO TÉ UN BLOC ON ABOCAR LES SEVES AFICIONS?, FACI UNA SOL.LICITUD A ELSGUTOSREUNITS.CAT, serà atès@ (o no), peticions a: aquittania@gmail.com, si es decideixen posin PETICIÓ a l’enunciat.

Bé….. i desprès que semhagianatlolla, retornem a la K.F. que va morir els 41 anys, és a dir, encara jove i on una (o un) cantant d’òpera encara li queda molt per fer i per cantar.

Handel - Return O God of Hosts
Bach -Agnus Dei
Mahler - Das Lieb von der Erde
Brahms - for contralto, viola and piano
Bach - Missa in B minor, amb Elisabeth Schawarkopff, dirigeix H von Karajan, sembla que fins i tot el director és va emocionar en escontar-les a totes dues juntes, enregistrament en viu
I així és queda la Natalie Stutzman (contraalt) escoltant la Kathleen Ferrier
Schumann - Widmung (ja sé que la poso a cada pas, però és tant bonica)
Gluck - Che farò senza Euridice (sí aquesta també la poso a cada pas, però no diran que no és bonica)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada