dimecres, 16 d’abril del 2014

DUETTO BUFFO DI DUE GATTI

Gioachino Rossini


Ja és hora que vostès, amables visitant@  d'aquest bloc ho sàpiguen, servidora està desproveïda de qualsevol bri de profunditat i si no fos que perderia el poc crèdit que encara conservo, passaria directament a les veleïtats més frívoles.

Aquesta confessió ve a tomb per la peça que el porto avui, ja d'entrada veuran que la lletra no és pot dir que sigui gaire saberuda, és a dir d'aquelles que un adopta posició "pensador"
mentre intenta esbrinar el missatge del contingut. NO, aquí la lletra és idònia per una servidora, mentre canta a la dutxa entre ensabonada i ensabonada.

Un altre tema és com s'interpreta i aquí sí admeto que no és gens fàcil com podran comprovar pels tastets que els porto avui. En tot cas és d'aquelles cançons agraïda, ja que quan la interpretació vocal no és prou curosa és pot compensar amb una bona i divertida interpretació.

També els haig de dir que si no els agrada cap de les que treu el cap aquí, poden cercar per la xarxa, doncs n'hi ha fins avorrir i per a tots els gustos. Fins i tot aquí trobaran unions ben curioses.

Passin-s'ho bé.







no ho dubten, mirin-se'l
...però a servidora on li hagués agradat
ser és aquí:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada