diumenge, 6 d’octubre del 2013

esmena

Hola tothom.

Dues entrades més avall vaig fer un comentari referent a la situació del Liceu, al caldavall vaig escriure que el ara, ja confirmat i nomenat, nou Director General del teatre sería el Sr. Roger Guasch, fins ara gestor de l'Aliança del "Poble Nou" teatre històric i que algú hauria de reivindicar i ajudar, doncs no, ho vaig associar malament, el Sr. Guasch era de l'Aliança, si, però de l'hospital.

I vostès em demanaran, dona...., com  no t'informaves prèviament, fer una mínima recerca, doncs, honestament, perquè més ben igual, cal algú que sàpiga (i pugi, sense pressions) fer net el teatre i en aquest cas el nom no fa la cosa - o sí -.

I mirin si el llegeix poca gent aquest bloc, que els quatre de la família (és un dir) i alguna persona despistada més no han considerat que calgui ni comentar-ho, peró bé..... i ja que hi són vull agrair els quatre de la família (és un dir) i la resta que visitin aquest bloc. Moltes gràcies.

I els deixo un bocinet d'òpera que aquesta SÍ és la veritable raó de ser del Liceu, hi ha qui és liceísta hi ha qui és operista. No creguin que és el mateix.

Giulio Cesare -  Handel


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada