dimecres, 19 de setembre del 2012

FECSA ENDESA

Aquest bloc poques vegades entre en d'altres temes que no siguin culturals, però tampoc és aliè a tot el que està succeïnt.

Els deixo aquest model d'escrit per si cap de vostès és usuari de Fecsa Endesa i en vol fer ús.


..........




Barcelona, 19 de setembre de 2012

FECSA  ENDESA
A/A SR. JOSEP TRABADO FARRÉ
Av. Paral.lel, 51 - 55
BARCELONA


Senyor,

M'adreço a vostè com a sotasignant d'un escrit que hem rebut els usuaris, assenyalant que les darreres factures es veuran augmentades amb els imports diferencials esdevinguts des el octubre '11 fins el març '12.

Entenc tot el contingut de l'escrit que ve corroborat per l'Annex IV del B.O.E., però el que no comprenc és perquè aquests preus no es van normalitzar en el seu moment. Provant de saber-ne les causes, m'assabento que el corporatiu d'empreses subministradores va decidir pledejar i establir una guerra (o un pols, com li vulgui dir) amb l'Administració.

Malhauradament totes les empreses de subministraments bàsics no es caracteritzen per un comportament ètic ni tan sols idoni, sobretot vers l'usuari, això fa pensar que aquest plet engegat unilateralment per les empreses amaga alguna cosa que els usuaris no sabem i que de ben segur, en el supòsit d'haver-lo guanyat representaria algun benefici dels quals no en seriem partíceps els consumidors; però se'ns informa que aquest plet, les companyies l'han perdut, i que la no aplicació en el seu moment de les tarifes queda repercutit, amb imports considerables, directament en la factura dels usuaris, amb la irregularitat d'aplicació d'un I.V.A. que en el decurs del període diferencial era menor.

El que m'agradaria saber és:

Quines causes van motivar que el corporatiu d'empreses subministradores decidis no aplicar els preus en el seu moment i va encetar la via jurídica davant de la Administració?

Tot i esperant la seva prompta resposta, atentament



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada