dimarts, 4 de juny del 2019

NELSON GOERNER

PIANO


Programa

I
Muzio Clementi:
Sonata en Fa sostingut menor, op. 25, núm. 5

Ludwig van Beethoven:
Sonata núm. 23, en Fa menor, op. 57, “Appassionata”

II
F. Chopin: 
Nocturn op. 15 núm. 1, en Fa major
Nocturn op. 55 núm. 2, en Mi bemoll
Sonata núm. 3 op. 58 en Si menor






Palau de la Música Catalana
04 de juny de 2019




Avui hem assistit a un bon concert. Tot i no ser memorable, si hem pogut gaudir d’un pianista que es pren seriosament la seva feina, és a dir, que sense oblidar el seu propi lluïment comprèn allò que està tocant i la pirotècnia la deixa de banda.

De la primera part assenyalar la presència del compositor Muzio Clementi. Compositor que mereixeria ser més programar del que és, i que Nelson Goerner ha sabut transmetre de manera molt apropiada tal i com ho ha fet amb Beethoven.

La segona part, dedicada tota sencera a Chopin en destacaria primerament la darrera peça, la Sonata núm 3 op. 58 i després els nocturns.

Per acabar, cal afegir dos comentaris:

·         Tenia moltes ganes de veure en directe Nelson Goerner, ja que els vídeos que havia d’Ell me’l feien molt llaminer
·         Però tot i que li reconec moltes virtuts i trobar que és un bon pianista, també haig de dir que no entès gaire la seva proposta, o per dir-ho d’una altra manera, no he entès gaire com ens ho servia, però això no vol dir res, com se sol dir, connectes o no.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada