espectacles

UNIPERSONALS
·        DE RONDES A RAMBLES: EL RAVAL
La Memòria del barri d’El Raval de Barcelona, es presenta per explicar-nos els seus orígens, de personatges populars com Met el Llanterna, artistes notoris com la Bella Otero o La Goya, dels cafès, i la historia del Nel.lo i l’Aragonès, que tothom n’anava ple, en definitiva d’un temps on el Raval no dormia mai.

·        DE PEDROLO A MONCADA, VIA CALDERS
Espectacle on s’expliquen relats de Manuel de Pedro, Jesús Moncada i Pere Calders units per la subtil ironia i les situacions inversemblants.

·        PARLEM D'EN BARTLEBY
Bartleby és una icona de la literatura des de fa més d'un segle i mig. Provarem de demostrar que potser no n'hi ha per tant segons els seus companys.
A partir del text d’Herman Melville


AMB EL GRUP TOTS A L’ÀGORA

•        TREU-TE LA CAMISA, AMOR

La primera part els narradors expliquen un seguit de relats eròtics. La segona part els narradors expliquen una historia eròtica a cinc veus, és a dir, cinc personatges expliquen un mateix fet, segons l’han viscut.

•        CERTIFICADA AMB AVÍS DE REBUDA

Primerament es mostra un ventall de cartes diverses, des de la noieta que li escriu al seu promés o el pare que escriu el seu fill que és lluny. Després d’aquesta mostra segueix l’espectacle amb l’epistolari de l’obra Les amistats perilloses de Chardelos de Laclos a través dels seus dos personatges principals: Valmont i la Marquesa de Mertreuil.

•        HIERÀTIC I INSÒLITS

Hieràtic i Insòlits es construeix a partir de situacions absurdes, ja sigui en primera persona com en converses que no duen enlloc. Autor invitat: Karl Valentin

•        EN DIC CALDERS, PERE CALDERS

Sessió amb relats i contes de Pere Calders

.    ELLA, ELL I UN BARRET
Espectacle d’interacció amb el públic


.   CONTES DE N'IVA NI VÉ
Espectacle a propòsit de l'augment de l'IV.A.
.       NAUFRAGIS
Contes per a temps de crisis AMB EL GRUP FURAFOLLAS (teatre en gallec)

·        MEMORIA DO INCENDO de Vanesa Martínez Sotelo, premi 2011 de l’AIET (Associació d’Investigació i d’experimentació teatral)

·        PERCORRIDO PESSOA/PEXEGUEIRO

Escenificació de poemes de Fernando Pessoa i d’Alfonso Pexegueiro. Dramatització del conte A muller e o rei, del llibre A illa das mulleres loucas d’Alfonso Pexegueiro. Espectacle en portugués i gallec.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada