dimecres, 30 de març de 2016

GLADYS COOPER

A veure, estimades i estimats visitants d'aquest bloc, si els ensenyo aquestes fotografies:


diran: "ostres! ni idea", si els ensenyo aquesta:
segueixen sense reconèixer-la. Bé, de fet aquesta foto solament l'he posada pel llaç i...  estimades meves ho hem d'admetre... un llaç així nosaltres no el podem dur amb solvència, cal tenir coratge i allò que aquesta senyora sempre va tenir i que si nosaltres tinguéssim no aniríem amb metro. 
Bé... i si els poso aquesta:


ah! sí, i tant (això vostès) i ara remenen per la memòria provant de trobar alguna pel.lícula on la recordin, amb una mica de sort els en vindrà alguna, però la seva cara no els és desconeguda.
 
Tot i que va tenir una carrera ininterrompuda des de l'any 1913, aquesta actriu se'ns fa visible quan ella ja és gran. No direm que fos una roba-escenes, però sens dubte la seva presència no passava inadvertida, altrament vostès no la recordarien.
De la seva extensa filmografia extraurem algunes pel.lícules notòries:


era la mare de Bette Davis a la pel.lícula:
Now, Voyager (L'estranya passatgera) - 
era la mare priora a La Cançó de Bernardette
era la mare de Rex Harrison a My Fair Lady. Ens agrada dient-li al seu fill: -"quina desagradable sorpresa trobar-te a aquí, Henry", a les carreres d'Ascot
 
era la tieta patidora de Judy Garland a la pel.lícula El Pirata
 "
mmmmmmmmmmm
era la mare de Deborah Kerr a Taules Separades
i... era l'avia de Cary Grant a Tu i Joi si per desventura no han vist cap d'aquestes pel.lícules, és lamentable i no els faig fora del bloc perquè sóc bona, però s'han perdut, COM A MÍNIM, una pel.lícula molt meritòria i tres d'excel.lents. Res més.

Videos

The song of Bernardette
Now, Voyager (l'Estranya passatgera)Burke's LawEstiguin bonets i bonetes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada