divendres, 31 de juliol del 2015

AVUI......



Avui a les 10:53 hores aquest bloc ha rebut la xifra de 25.000 visites. Home... ( i dona) ja sé que hi ha blocs que això ho reben en un mes i de vegades en un dia, però per un bloc com aquest que solament pretén compartir aficions i inquietuds és tot un èxit que una servidora no creia mai que assoliria.

He estat fidel a una màxima, que el/la visitant no hagi de fer rodar el retolí avall gaire vegades i provar de dir el màxim amb el mínim espai, tal i com em va ensenyar el professor d'un taller d'informàtica, i bé... seguint aquesta màxima no allargaré aquesta entrada.

Hi ha elements dins el bloc que no he sabut esmenar com és el cas dels comentaris, em consta que no tothom en pot deixar i per més que he mirar, remirat i esbudellat la configuració, no me n'he sortit.

Aquest bloc és malcarat però no desagraït i servidora tampoc, evidentment agraïm tothom que ens ha visitat ja sigui per error o de manera ocasional i especialment a aquelles persones que amb més o menys assiduïtat treuen el nas per aquí i els quatre o cinc amics, amigues i família que poc o molt van clicant aquest bloc, però la número 1 és la Júlia, ella mai falla.

I bé....elsgustosreunits.cat es llegeix des de molts llocs, sí-sí que és pensen!!!, així doncs:

GRACIAS
THANKS
DANKE SCHÖNE
OBRIGADA
MERCI
СПАСИБО
شكرا
 

I bé..... ara que hem arribat a aquesta xifra tant rodona, dir-los que marxem per un temps, esperem que no gaire, ho fem amb la voluntat de establir nous continguts i llevar-ne d'altres (o no), en tot cas pensem que hem tancat un període, doncs des que el bloc va engegar fins avui han passat prou coses com per sentir que ja no estem allà. Sí ens mantindrem fidels a la música, l'òpera i com no, els llibres tres matèries que sempre ens acompanyen.

Ens reveurem aviat i fins aleshores, estiguin bonets i bonetes.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada