dissabte, 12 d’octubre de 2013

Bernard-Marie Koltès


LA NIT JUST ABANS DELS BOSCOS
Autor: BERNARD-MARIE KOLTÈS

INTÈRPRET: Òscar Muñoz

AUTOR: Bernard-Marie Koltès
TRADUCCIÓ: Sergi Belbel
DIRECCIÓ: Roberto Romei

ESPAI ESCÈNIC I VESTUARI: Roger Orra
IMATGES: Lydia Cazorla
AJUDANT DE DIRECCIÓ: Joan M. Albinyana

PRODUCCIÓ: TNT-CAET i Arsènic Creació

Teatre Romea (Barcelona)De vegades les ofertes i promocions porten sorpreses molt agradables i sorprenents (redundància, ho sé), però és així.

Aquesta obra s’ha representat força vegades a Barcelona i mai l’havien vist així, amb la dramatúrgia que el text demana.

Ja em disculparan si sóc encara menys explícita del que és habitual, però aquesta representació, aquesta concretament, s’ha de veure i viure, perquè la proposta escènica del director és aquesta viure un magnífic text on l’espectador (en aquest cas, no és el públic) queda immers i atrapat del que ara hem diríem poesia bruta, però un text on no hi sobre cap coma i demana l’entrega total de l’espectador sobre tot en aquesta dramatúrgia.

Representació d’un sol personatge, molt ben defensat per Òscar Muñoz, el qual també ha d’estar preparat per si sorgeix cap eventualitat no prevista.

Solament els puc afegir que si tenen l’oportunitat de veure-la, vagin ben calçats i ben abrigats, facin-me cas i no s’ho preguin a la lleugera, són dues condicions per poder passar-s’ho bé.

Per si volen trobar promocions:


Tarifa especial: Targeta Rosa, Targeta Discapacitat, Club TR3SC i Carnet Jove.
Descomptes per a grups i escolesTel. 93 309 70 04
Descomptes per a particularsTel. 93 309 70 04
NOUS DESCOMPTES:
Dimarts, dia de l'espectador. Consultar preus
Descompte Felicitats! Si fas anys vine a les nostres taquilles entre els 7 dies abans i els 7 dies després del teu aniversari i rebràs un descompte percentual equivalent a la teva edat.
Ex. Aniversari 43 anys, 43% de descompte
Majors de 65 anys, 25% dte*
Menors de 30 anys, 30% dte*
Menors de 16 anys, 16€*
Menors de 12 anys, 12€*

Els preus i descomptes no tenen les despeses de gestió incloses
*Descompte aplicable per a totes les funcions excepte festius i excepte els espectacles de caràcter pròpiament familiar o infantil


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada