dijous, 30 de juny de 2016

TOP-MANTASenyores i senyors... servidora ha trobat la solució al problema del top-manta.

Sí, ja sé que vostès ara diuen: “mira... ja està aquí la llesta, la setciències...” però, mirin, és tan fàcil que no sé com un d’aquests que es passen el dia rumiant no hi ha pensat abans. Ep! I ofereixo la solució de franc.

Barcelona té el Forum i la seva esplanada que ningú sap que fer-ne i que fins ara serveix per fer festes i coses similars, doncs bé, Un cop (o tres) a la setmana s’organitza el mercat del top-manta, sí, i oficialitza aquesta mena de venda.

Jo, per exemple, en diria: MERCAT TOP-MANTA. EL MERCAT DEL PRODUCTE DE CÒPIA (dir falsificat és lleig), amb un lletrero ben gros que digués: “SRES. Y SRS. VISITANTS, ELS PRODUCTES QUE TROBARÀ EN AQUEST MERCAT NO SÓN DE MARQUES ORIGINALS I LA SEVA PROCEDÈNCIA ÉS DIVERSA” ó la informació que s’escaigui.

Aquest mercat, que podria ser el primer a Europa d’aquestes característiques fins i tot l’anunciaria als folletons turístics. És a dir que en faria de la necessitat virtut.

Els manteros a canvi haurien de  pagar una quantitat per despeses de manteniment però se’ls garantiria una venda segura.

Indispensable que hi hagi xiringuitos de menjar i begudes que això sempre anima molt.

Què diuen? Que no els agrada el meu pla? Doncs servidora el troba d’allò més assenyat, considerant que ningú hi troba cap solució.

Em penso que els qui no agradaria seria els topmanteros.