divendres, 24 de juny de 2016

ELS ÀUDIOS DE FERNÀNDEZ DÍAZAvui, senyores i senyors, el tema ja no són els àudios de Fernàndez Díaz / Daniel de Alfonso,  avui el tema és el Brèxit i a dos dies de les eleccions el més probable és que tots els diaris parlin sobre els anglesos i l’afer dels àudios quedi solapat i enterrat, de manera que en dos dies, només dos dies, ningú ja recordarà aquest tinglado del ministre espanyol i el seu esbirro.

Aquí, com tots vostès, ens vam preguntar qui havia realitzat els enregistraments, com es podien fer enregistraments d’espionatge en el propi despatx del cap dels espions? Qui beneficiava? I bé totes les preguntes que vostès també s’han fet i que de ben segur hem trobat poques respostes.

Però aquí, en elsgustosreunits.cat el cap ens barrina, llegeix i llegeix i finalment hem arribar a una conclusió que no vol dir sigui LA conclusió, però ens sembla que pot ser totalment plausible, considerant la informació que fins ara tenim.

Els àudios són cosa del mateix sinistre i franquista ministre.

Fernàndez Díaz i Rajoy no s’han atrevit aquest cop ha enviar informes falsos, que no tenen rastre d’on surten perquè ja el tema el tenen esgotat i perquè ja ningú se’ls creu, llavors han pensat una jugada que no puc per menys que treure’m el barret. Busquen un vassall bavós i llefiscós (“jo estoy contigo ministro”), li prometen, a canvi de l’escàndol, una bona porta giratòria i comencen a fer enregistraments on surten tot de noms pro i anti independentistes, principalment pro. En aquests enregistraments es fa allò que fins ara feien en paper, que és parlar de suposades malifetes que han fet els pro independentistes.

La jugada és perfecte, el ministre i Rajoy filtren els àudios, dos dies d’enrenou, referèndum del Brèxit, és igual el resultat, ja que d’això tots els diaris (sobre tots els afins al règim) en parlaran i en parlaran per tal que no torni a surar el tema dels àudios, paral·lelament els afectats han de sortir córrer-cuita a dir que tot allò és mentida (o no, que servidora ja no posa la mà el foc per cap polític), però bé comencen a desmentir, però ja no s’hi és a temps perquè ja han arribat les eleccions i ells contents (el vassall ministre de Rajoy, l’esbirro del ministre i Rajoy ballant una muñeira) pensant que han fet un mal irreparable al difunt procés.

I ara vostès és quan em recorden que els àudios són del 2014, ai! senyores i senyors, no siguin tant ingenus (espero que no), amb la tecnologia és por falsificar tot i a més és fa amb una alegria que ens quedem esfereïts.